Öppnar ditt bakåtvända barn i framsätet bildörren?

Jag har ett problem, eller snarare två problem. Jag har vårt yngsta barn i bakåtvänd bilbarnstol i framsätet och hon öppnar i tid och otid passagerardörren – inte för att hon vill ut (hon gillar bilar och att åka bil, en smitta hon fått av sin pappa) – nej hon öppnar dörren för att hon kan… Ibland är det olägligt att öppna bildörren under färd, på motorvägen är det mest olustigt men fartvinden håller emot dörren, sämst är det i vänstersvängar för då verkar G-kraften till passagerardörrens fördel och den kan svänga upp, har jag otur kommer jag att lappa till en annan trafikant en vacker dag.

Mitt andra problem är att jag behöver en sparringpartner, någon som kan tillsammans med mig kan förverkliga min prototyp/uppfinning för att förhindra att mitt barn öppnar framdörren. Kanske är du en klurig hobbybyggare, kanske är du industridesigner, eller så har du en fabrik i Kina eller kapital som letar risk – är du intresserad av att provtrycka idén – lägg en kommentar så hör jag av mig!

EmailShare

3 reaktion på “Öppnar ditt bakåtvända barn i framsätet bildörren?

  1. Hade samma problem när våra barn var yngre. Jag byggde ett enkelt skydd för det. Har kollat runt och hittar inget att köpa men flera som frågar i olika forum. Finns kanske en marknad. Hör av dig om du vill spåna vidare.

  2. Är det inte bara att låsa dörren. Har aldrig haft detta problem men låser alltid alla dörrar när jag åker. Morderna bilar idag kan ju göra det automatiskt när man börjar rulla.

    /Magnus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>