Sponsrad video – Nya Fiat 500L


 

Fiat 500 är ju en design-ikon och det helt rätta valet för många i Iphone-generationen. Nu har ju många människor i och ju för sig en Iphone, till och med min mamma funderar på att skaffa en, men när jag ser en Fiat 500 kategoriserar jag automatiskt in föraren i någon form av ”vill vara stylish/hip” låda. Är det en tjej som kör förväntar jag mig en vit liten chihuahua med rosa hundväst på passagerarsätet och jag är helt övertygad om att Android är det – statistiskt sett – underrepresenterade smartphone-operativet bland Fiat 500 ägare.

Men när Majsan och och hennes chihuahua Flisan träffar den moderne gentlemannen Lance; en framgångsrik innerstadsmäklare i tajt kostym med långsmala blanka skor, slår det gnistor och då duger inte den snygga, coola och pastellfärgade Fiat 500 som Majsan äger längre.

Det vackra paret får välklippta, rara barn och de köper det enda logiska valet bilmässigt – en Fiat 500L. Det är en riktigt smart förpackad familjebil för den lilla och mycket stilsäkra stadsfamiljen; Fiat 500L finns bland annat i 11 pastell och metalliclacker och man kan ha olika färg på tak, kaross och klädsel – det finns 333 kombinationer av designmässig perfektion att välja på så att var och en kan verkligen hitta sin ”egen” stil… inget problem… inte alls!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>