Tävling – vilken bil är det här?

bakatsikt

Tyvärr har jag inget fint pris att dela ut, du får äran av att vara en kunnig bilnörd, alltid nåt! Så frågan är vilken bil är det som ger denna fina… erm begränsade bakåtsikt? Som du kan se är det inte tal om en bred familjekombi men jag får iaf in testbarnvagnen Brio Go Next i den och min fru säger att hon vill ha en sån här för att komplettera den XC90 som hon också vill ha när vi sålt vår Honda.

Tyvärr har vi knappt ens råd med en rejält begagnad XC90 så hon kommer att få vänta, det kanske är bra, denna bil behöver en hel del värdeminskning innan den finns på min radar som andrabil för familjen om den ens någonsin blir aktuell. Den mystiska bilen har fyrhjulsdrift och en större modell-släkting, mer info får du inte. Gissa i kommentarsfältet!

EmailShare

9 reaktion på “Tävling – vilken bil är det här?

    • Sjukt bra gissning och även om du inte spikar den helt jag måste ju nästan ge dig rätt! Du kan dina BMW baksäten tydligen :-) och utsikten från en BMW X4 är nog inte långt från 4-serie Gran Coupé. Rätt svar är således BMW X4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>