Tre barn och huvudet ovanför vattenytan igen

Nu är vi så äntligen fem i familjen – i början av juli föddes vår tredje dotter och med en 7-åring och en 4-åring med höga sommarlovsförväntningar (som ju alla barn har) infann sig en rejäl trebarnschock… Lyckades vi få lunchen på bordet innan kl 17 så kändes det rätt bra, lyckades vi komma iväg till stranden innan kl 19 så gick allt enligt plan och en utflykt till shoppinggallerian Bromma Blocks som vi under en hel dag kämpat oss till var riktigt lyckad – under de 25 minuter vi hann vara där innan det var stängningsdags.

Vår nyfödda passade då på att ha en riktig bajsexplosion och som de erfarna trebarnsföräldrar vi är (!?) så hade vi ingen ny body eller något riktigt ombyte med oss… Vi blev eskorterade ut med vakten ca 20 minuter efter stängningsdags men vi var rätt nöjda, det var bra air conditioning på Blocksen och julivärmen på parkeringen var riktigt hemsk.

Nu efter ca 4 veckor som trebarnsföräldrar börjar vi få huvudena ovanför vattenytan igen så snart kommer lite nya inlägg och tester.

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>