Sponsrad video: Parkera bredvid en Ford och slipp skador på lacken


Sponsrat inlägg: Vi har väl alla fått mindre parkeringsskador på lacken när man har parkerat trångt bredvid en bil vars ägare är mindre rädd om sin bils lack än du är om din? Jag brukar alltid parkera bredvid dyrare bilar som ett sätt att minska risken för skador från dörruppslag men nu kan jag lägga till Ford också i min parkeringsstrategi…

Ford har anlitat några sumo-brottare för att visualisera en av sina små, men troligtvis mycket uppskattade, uppfinningar – dörruppslagsskyddet. Jag kan tycka att det hade räckt med några oaktsamma små barn i videon för att ”prove the point” men sumo-brottare tar onekligen det hela till en annan nivå – dock hade de gärna fått välta en bil eller nåt också för ytterligare effekt. Å andra sidan skulle det kanske motverka filmens budskap…

I väntan på betydligt större tekniska leveranser från Ford (t.ex. en ny Mondeo!!!) håller jag tillgodo med en sån här smart liten uppfinning. Men Ford har även lyckats vinna ”Engine of the Year Award” 2 gånger med sin 1,0 l. EcoBoostmotor så visst, det händer saker på R&D hos Ford men i familjekombins förtrollande land så saknar i alla fall jag en konkurrenskraftig Ford Mondeo som ett möjligt alternativ till V70 och Passat, särskilt i och med att Saab 9-5 kombi inte heller är med oss längre.

EmailShare

En reaktion på “Sponsrad video: Parkera bredvid en Ford och slipp skador på lacken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>