Sponsrad video – nya Hyundai ix35


Hyundai ix35 är en ganska vanlig syn på landets gator och nu kommer ix35 med snålare motorer och ett allmänt lyft både vad gäller exteriör och interiör.

Sponsrat inlägg: Hyundai ix35 blir i och med denna uppdateringen en mer värdig lillebror till Hyundai Santa Fe; under ett tag har gamla ix35 och nya Santa Fe känts som att de kommer från två helt olika biltillverkare – detta gap i design och utrustning, komfort, drivlinor mm skulle aldrig få växa sig stort hos de mer ”etablerade” biltillverkarna men hos Hyundai (och t.ex. Kia) tillåts detta gap – därför att det i sig visar på hur snabbt utvecklingen går och hur mycket Hyundai lär sig och förbättrar för varje år.

Varje gång jag testar en ny Hyundai (eller Kia) så har jag känt att vow – ”de” har verkligen lyft sig rejält mycket från föregående modell och detsamma gäller nu med nya ix35… När jag testade nya Santa Fe för 8 månader sedan var jag mycket imponerad av känslan i bilen och på de 8 månaderna sen det testet finns det nu ytterligare nya detaljer som kommer på ix35 där lillebror redan gått om sin storebror.

Det enda jag skulle önska på ix35 är att utsidan gjordes lite mer tuff, att man tog lite designinspiration av storebror Hyundai Santa Fe. För nya ix35 ser lite slätstruken ut, den blir lätt anonym i det hav av småSUVar som finns på marknaden. Hyundai kan ju design så varför öppna för onödig konkurrens på grund av tråkiga looks?

EmailShare

2 reaktion på “Sponsrad video – nya Hyundai ix35

  1. Jag tycker allt den ser rätt trevlig ut :) Linjerna är ju riktigt fina. Tycker du verkligen att Santa Fe’n är snyggare alltså? Jaja, smaken är som baken ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>