Kommande test – Nissan Qashqai

Nissan Qashqai är en SUV som säljer riktigt bra och sen man lanserade Qashqai+2 så har den också blivit riktigt intressant för familjer med lite större lastbehov. De extra på sätena är inte heller fel när man ska köra ungarnas kompisar.

Om ni läst rapporteringen från Frankfurtmässan så har ni sett att det kommer en ny Nissan X-Trail snart, den verkar riktigt spännande men innan vi kan lägga familjebilsvantarna på den så ska jag se vad Nissan Qashqai+2 går för i familjebilstestet.


Nissan Qashqai har blivit populär med sin mix av prisvärdhet och flexibilitet förpackat i en SUV-look med högre markfrigång och fyrhjulsdrift. Precis som Volvo XC60 kan man få Qashqai som endast framhjulsdriven också, jag är som alltid fortsatt skeptisk till att köpa en SUV med endast framhjulsdrift.

Nu ska snart Nissan Qashqai+2 få känna på familjebilens bilbarnstolar och dubbelbarnvagn, jag tror att den kan leverera det familjen behöver men man vet aldrig, varje familjebilstest är unikt, man hittar alltid något som är bättre eller sämre än önskat och förväntat.

Har du funderingar på Nissan Qashqai så får du gärna kommentera nedan!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>