När du behöver byta bromsarna på din Toyota

Sponsrat inläggMy Toyota is fantastic lyder den gamla one-linern och Toyota har ett bra kvalitetsrykte men även en gammal Toyota behöver nya bildelar ibland, tex är bromsarna slitagedelar på alla bilar och de behöver bytas förr eller senare.

Sist jag besökte verkstan snackade jag (bilintresserad som jag är) med en av mekanikerna om en bra och lättmekad andrabil (hade fått en fråga av en pappa här på familjebilsbloggen) och mekanikern framhöll att man kommer väldigt långt i en gammal Toyota Corolla, särskilt om man kan skruva lite själv.

Det finns billiga bildelar att köpa till Toyota på nätet och de flesta Toyotor är byggda så att service och reparationer inte ska behöva vara en mardröm, även om man inte är professionell mekaniker.

Bildelar-online.se finns förstås bildelar till de flesta bilmärken så även om man inte har just en Toyota kan man hitta reservdelar till sitt mekobjekt, tex bromsar finns till en massa bilmärken.
Så behöver du köpa bromsklossar, bromsskivor på internet ska du kolla på Bildelar-online.se – för egen del är jag inte mycket till mekaniker så jag nöjer mig med den trip down memory lane som bilderna på olika Toyota modeller ger – när såg du en Toyota Tercel sist?

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>