Mekar du själv? Här kan du köpa reservdelar!

Sponsrat inlägg:

Min pappa har alltid skruvat själv i sina bilar och jag har oftast stått och tittat på, jag må ha ett stort bilintresse men förutom att kolla lite olja och till nöds byta en glödlampa på bilen så nöjer jag mig, mer manlig än så blir jag nog inte.Men min trotjänare till familjebil, min Honda CR-V 2007 skulle snart behöva en ägare som var lite mer hemma-mekare än jag varit hittills, den bakre vindrutetorkaren börjar glappa lite och kunde jag (eller snarare, skulle jag våga) byta en spindelled eller och en och annan bromskloss vore nog ingen gladare än min plånbok, men intresset för att meka har liksom aldrig bubblat upp inom mig…

Här kommer så reservdelar24.se och ber mig kolla lite på deras sida med reservdelar och bildelar. Jag surfar in på sajten och här kan du köpa reservdelar till riktigt bra priser. Jag tipsar min mer meck-villige kollega om att den här siten borde han kolla men det visar sig att han faktiskt redan tänkt använda Reservdelar24 nästa gång han beställer – Det är ju en tysk site, säger han, tyskarna brukar man kunna lita på.

Vi diskuterar lite kring siten och det är ganska tydligt att här är det fokus på att tillhandahålla bra pris på reservdelar. Texterna känns direkt översatta från tyska och en hel del tyska ord dyker också upp – det ger mig lite känsla av ett hafsverk, men man kan ju inte lägga en massa pengar på perfekt svenska om man ska tillhandahålla reservdelar till riktigt bra pris påpekar min meckar-kollega.

Gillar du att mecka och har överseende med svyskan (kan ju inte kalla det för svengelska!) så har du i alla fall här en site som du kan beställa prisvärda reservdelar från.

Kommentera gärna nedan om du har någon erfarenhet från Reservdelar24!

 

 

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>