Du har väl inte missat familjebilsrådgivning?

Har du svårt att besluta dig om vilken bil du ska köpa? Om du har läst mina tester och tror att jag kan svara på dina frågor eller ge nya perspektiv så är du inte ensam. En snabb genomräkning visar att jag har ”hjälpt” över 200 bilköpare under mina 3 år som familjebilsbloggare. Därför finns här nu en lite mer formaliserad gratis rådgivning för dig som ska köpa ny familjebil – Klicka på Familjebilsrådgivning högst upp på denna sida eller klicka här.

/Magnus

EmailShare

2 reaktion på “Du har väl inte missat familjebilsrådgivning?

 1. Hej,
  Jag har en fråga gällande bil för familj med tre barn just nu (4, 5 och 14) vi väntar en liten så det blir ju en liten som ska sitta i stol!
  Mina tankar på bil har gått från Mercedes R serie (6 sitsig) till Chrysler Grand Voyager. Min fru är inne på Honda FR-V eftersom den har 6 stolar och är som en ”normal” jag är givetvis öppen för andra bilar!
  Viktigt är ett bagagerum. Som kan svälja en vagn relativt enkelt, alltså utan att behöva plocka ner den för mycket.
  Jag har svårt att hitta mått på bagagerum med stolar uppfällda. Positivt med Voyager är ju att en stol kan ligga fälld.

  Tacksam för svar.

  • Osäker på fällningen av stolar men Mitsubishi Grandis och Renault Espace kan vara värda att testa, liksom VW Sharan/Alhambra av senaste modell. Positivt med Voyager och VW Sharan och Seat Alhambra är att det är skjutdörrar! VW Sharan och Seat Alhambra känns rätt bra i storlek om hustrun ogillar alltför stora bilar. Men i ert fall är FR-V eller t.ex. Mazda5 för små. R-klass är ju inte fel men kostar förstås därefter – även i drift/service/rep…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>