Ford Kuga – familjebilstestad!

Ford-Kuga-familjebilstest

Med nya Ford Kuga gör Ford det ännu jobbigare för dig som letar en bra familjeSUV, det finns ju redan ganska många på marknaden att välja bland. Ford Kuga har familjebilstestats med bilbarnstolar och dubbelbarnvagn för att se om den funkar för en riktig småbarnsfamilj, och glädjande nog är den riktigt vass på mycket, men det finns i alla fall en miss som du bör känna till.


Mina första intryck av Ford Kuga täcker vissa aspekter som man bör vara medveten om när man är spekulant på en Kuga, sen ska du förstås också läsa hela familjebilstestet av Ford Kuga på min FACIT.com blogg.

Ford-Kuga-kupeKort summerat är min slutsats att Ford Kuga bör man helst köpa med ganska mycket utrustning, tittar du på snikversionen finns det bättre konkurrenter. Men om du lastar på lite utrustning så kommer du att ha en riktigt trevlig familjeSUV (andra testade familjeSUVar hittar du här) Ford Kuga passar både i vardagens lämna-och-hämta-jäkt, på IKEA efter dags duktigt shoppande och på längre resor. Ford Kuga är en riktigt bra familjebil.

EmailShare

2 reaktion på “Ford Kuga – familjebilstestad!

  1. Pingback: Familjebilstestet – hjälper dig hitta en bra bil till din familj | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

  2. Vi har precis köpt en ford kuga årsmodell 2013.
    Är det en dubbelvagn på bredden du fått in? Hur ?? Vi har en av de minsta debbelvagnarna på bredden och det får inte plats utan att plocka isär vagnen :/
    Går det plats tre bakåtvända barnstolar i baksätet?
    Mvh Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>