Sponsrad video – nya Chevrolet Captiva


Sponsrat inlägg: Chevrolet Captiva är ingen vanlig familjeSUV i Sverige (än i alla fall) men i denna video tar Chevrolet hjälp av en vovve med gummiben för att visa på nya Captivas agilitet, kanske är det vägen till framgång, vi får se. Du får avgöra själv om du blir övertygad om nya Chevrolet Captivas snabbhet och flexibilitet – jag är i alla fall imponerad av föraren av bilen men jag hade gärna sett fler sekvenser med själva Captivan och mindre på den hoppande vovven men i slutscenen skymtar i alla fall ett riktigt rymligt bagageutrymme, det är ju den sida av bilen som jag gillar bäst att utforska här på familjebilsbloggen.

Min granne bytte för några år sedan bort en Svenssonkombi mot en SUV och blev i allt väsentligt nöjd. Hustrun och barnen var också nöjda med bilköpet men familjens jycke med ryggproblem var inte lika övertygad, han hade överlevt tre tjänstebilsbyten men en SUV är lite högre att hoppa in i, vilket definitivt inte är ett problem för den graciösa hunden i videon, men för grannens svarta Labrador blev det lite jobbigt. Hunden är ju dock människans bästa vän och en familjemedlem lämnar man inte ensam på uppfarten – därför införskaffades en ramp till den åldrande grannhunden och vips så funkade livet i en SUV även för honom.

Nya Chevrolet Captiva vill jag i alla fall se lite mer av så det blir att ringa upp Chevas ”man in Sweden” och höra om vi kan få till ett familjebilstest av Captiva, stay tuned!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>