Sponsrad video – Hyundai i40 Business Edition


Sponsrat inlägg: Om du läst mitt familjebilstest av Hyundai i40 så vet du att jag gillar den – den är lagom på så många riktigt bra sätt och med Business Edition får du väldigt mycket lull-lull för pengarna. Hyundai i40 blev ju årets tjänstebil 2012, den har vunnit kombi-kampen om familjernas hjärtan här på familjebilsbloggen och det är just för att den är så fantastiskt lagom i allt samtidigt som den ger dig en hel del lite mer lyxiga funktioner till ett hanterbart pris för de flesta nybilsköpare på familjekombimarknaden.

Mitt bästa minne från testet av Hyundai i40 var rattvärmen och kupébelysningen som på något sätt kändes väldigt välkomnande i höstmörkret. Min känsla var att det fanns många detaljer och funktioner som någon hade lagt ner lite själ i – tänkt ett steg längre – av omsorg för de som skulle köpa och äga en i40. Hyundai i40 är en ombonad familjefraktare som åtminstone jag skulle slå till på om jag behövde en prisvärd familjekombi med premiumkänsla. Det är ingen premiumbil, du betalar inte heller för en premiumbil, men alla dessa små extra finesser, funktioner och lull-lull gör att den känns precis så där lagom premium, lite som att man köpt en smålyxig bil för billigt, att äta kakan men ändå ha den kvar.

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>