Sponsrad video – nya Mazda6


Om du läst mitt familjebilstest av nya Mazda6 så vet du att jag gillar designen och mycket mer därtill. Mazda vann nyligen 2013 Red Dot Design Award för Mazda6 och det är inte så konstigt, sällan har väl en familjekombi i den här prisklassen bjudit på ett spännande utseende, med en massa linjer och vinklar att upptäcka. Men det allra bästa med Mazda6 är ju att den också levererar en körupplevelse som matchar dess ”good looks” och att den faktiskt är prismässigt överkomlig för många nybilsköpare, lägg därtill 10 års garanti.

Vågar man hoppas på att det kommer en Mazda6 MPS? En värstingversion av en redan riktigt trevlig bil med balans som en liten roadster men utrymmen för en familj skulle antagligen bli en succe, särskilt om Mazda lyckas hålla nere prisbilden och samtidigt kan göra den så miljösmart som det går, det vore nåt!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>