Kommande familjebilstest – Suzuki Grand Vitara

Det är lite av ödets ironi, jag har svurit över denna vinter som aldrig vill ta slut och nu när snödropparna till slut tittar fram och gräsmattan börjar torka upp så ska jag familjebilstesta en slitvarg som verkligen hade behövts denna vinter. Suzuki hävdar att Grand Vitara är världens första kompakta SUV, den lanserades 1988 under namnet Escudo. Det kan så vara att den var först men Suzuki Grand Vitara är inte en vanlig SUV, inte i mina förortstrakter i alla fall där en SUV mest behövs för att klara mindre trottoarkanter vid dagislämning eller en och annan snövall 2 gånger per år när jag inte hunnit skotta undan vallen på infarten efter traktorns framfart. När jag och mina grannar kör släp (vilket ju är en paradgren för Grand Vitara) handlar det om löv och kvistar på hyrsläp från våransningen av trädgården, även det är Grand Vitara väldigt överkvalificerad för.


Men i familjebilstestet är det viktigt att erbjuda en flexibel kupé, bra monteringsmöjligheter av bilbarnstolar, enkel lastning av barnvagn och schysst åk-komfort. Jag har fått flera önskemål om att göra ett Suzuki Grand Vitara test tidigare så nu ska vi se om Grand Vitara är en bra familjebil. Har du funderingar kring Suzuki Grand Vitara, skriv en kommentar! Medans du väntar kan du läsa om de andra bilar som jag redan familjebilstestat.

Uppdatering: Nu kan du läsa hela familjebilstestet av Suzuki Grand Vitara!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>