Ford Mustang bakifrånFord-MustangIbland blir man som familjebilsförare sugen på livet innan man hade barn, när man hade budget att lägga på en rolig bil och när man hade tid och ork att vara lite kaxig. Fångade denna Ford Mustang med en artig men trevligt kaxig registreringsskylt. Just denna Mustang är ingen värsting, det finns många bilar som skulle lämna den bakom sig vid ett rödljus, bland annat BMW 328i som jag testade för ett tag sedan, men Ford Mustang är ju en schysst ikon och glidarbil och ”Vi ses” tyckte jag var en väldigt passande reg-skylt – den lyste upp min lördagsmorgon i alla fall.

EmailShare

En reaktion på “Ford Mustang bakifrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>