Volvo V60 – familjebilstestad!

Volvo-V60-oppna-dorrar

Våren börjar titta fram men snö och kalla nätter härskar fortfarande. Under tiden som jag inväntar varmare dagar har jag passat på att familjebilstesta Volvo V60 D4 AWD, en liten guldklimp (i alla fall med tanke på testbilens färg).

Jag är mycket positivt överraskad över Volvo V60, den är ljusår från det Volvo som jag växte upp med och för att vara en svensk småbarnsfar med en fäbless för familjebilar har jag väldigt lite Volvo-erfarenhet.


Vad är det som är så positivt med Volvo V60 kanske du undrar och nej, det är inte bagageutrymmet. Det som är bestående intryck av Volvo V60 för mig är att det är en bekväm, komfortbetonad bil som i R-design utförande med AWD och D4:an puffandes under huven också är en riktigt trevlig körmaskin. Den är effektiv, den rinner genom kurvor och känns snabb, pigg och alert. Har du inte behov av barnvagn är den värd en titt, särskilt om du åker mycket långfärder och prioriterar komfort och säkerhet.

När jag hade hämtat ut testbilen redovisade jag mina första intryck i detta inlägg. Nu finns det kompletta familjebilstestet också att läsa på min Facit blogg, klicka här! Har du kommentarer, tankar, frågor eller bara vill säga nåt så får du gärna kommentera här nedanför!

EmailShare

3 reaktion på “Volvo V60 – familjebilstestad!

  1. Pingback: Familjebilstestet – hjälper dig hitta en bra bil till din familj | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

  2. Pingback: Volvo XC70 – första testintrycken | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

  3. Hej, hur upplever du komforten i xc70 vs v60 r-design(sänkt chassi) eller v60 Turing chassi? Jag är sugen på en v60 med den nya miljöklassade d4 med 8 stegade automat… Kan leva utan stor bagage… Mvh Arslan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>