Familjebilstestet av Mercedes GLK tar oväntad vändning

mercedes_glk_inbrott

Under gårdagsnatten fick den röda Mercedes GLK som testas just nu tyvärr påhälsning av tjuvar. Det är mycket tråkigt dels för att familjebilstestet tar slut i förtid men framför allt gör det ont i själen på en bilälskare att se knäckta och bända inredningsdetaljer kastade runt i en bil som – bara för en dag sedan – var som en nougat-och-choklad pralinsdröm med ljust läder, mörka sömmar och trä-dekor i mörkbruna toner.

Väldigt tråkigt som sagt, men till viss del hade jag tur i att flera testmoment redan hade hunnit avklaras, så det kommer ett mer eller mindre komplett familjebilstest snart. Här är bilder på intrumenteringen före och efter samt ett tårfyllt farväl.


mercedes_glk_instrumentpanelmercedes_glk_inbrott3mercedes_glk_bargning

EmailShare

3 reaktion på “Familjebilstestet av Mercedes GLK tar oväntad vändning

  1. Pingback: Tvättade och städade familjebilen idag | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

    • Ja, de visste uppenbarligen vad de ville ha, kunde ha haft en koffert med gullpengar i skuffen Pippi-style och de skulle ha missat den. COMAND is the shit tydligen! (De tog också krockkudden i ratten)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>