Flygplansbricka i baksätet – en god investering i familjebilen

honda_crv_crayonsPå många minibussar/MPVs brukar det sitta flygplansbrickor på baksidan av de främre stolarna så att barnen kan äta och rita (!) under färden eller när man sitter och väntar på att pappa ska betala tankningen.
Min familjebil (Honda CR-V) har inte sådana brickor, dock har jag uppenbarligen försett äldsta dottern med kritor – nåja, det är faktiskt hamburgerkedjan Max fel egentligen :-) och i brist på papper och en bricka att skapa sina alster på framstod tydligen förarstolsryggen som en lämplig plats.


Belåten och orädd som bara ett barn kan vara visade hon mig glatt sin skapelse när jag hjälpte henne ur bilen. Suck! Några bra tips på borttagningsmedel som biter på billiga gratiskritor och som inte sabbar den (lika) billiga plasten?

EmailShare

En reaktion på “Flygplansbricka i baksätet – en god investering i familjebilen

  1. Pingback: Tvättade och städade familjebilen idag | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>