Begagnade bilar med bedrägligt milantal

IMG_1797Jag brukar lobba en hel del för att du ska köpa en begagnad bil istället för en ny, det är smart om man har begränsad budget och inte vill se sin investering (ett bilköp är ju dock alltid en dålig investering) falla i värde för snabbt. Värdeminskningen är som rost, den syns inte men när du väl ska sälja bilen inser du hur mycket rost den har och hur mycket den fallit i värde.
Teknikens värld har nu hittat svensksålda bilar som har skruvade mätare, så man är inte trygg bara för att man kollar på icke importerade bilar längre – ska du köpa en begagnad bil ska du läsa artikeln, de har bra tips för hur du ska försäkra dig om att den bil du hittat i begagnat-träsket verkligen rullat så långt eller kort som den utger sig för att ha gjort. Mitt tips ovanpå är enkelt: Är du osäker eller tveksam kring den begagnade bil du fallit för, skippa då den bilen och fortsätt leta!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>