Sponsrad video – MINI Paceman ny i MINI familjen


MINI familjen växer hela tiden och jag har haft svårt att hålla koll på vilken MINI modell som är vilken, men i slutbilden på videon får man en bra känsla för vilka modeller som är MINIs tripp, trapp, trull. Nyaste tillskottet i MINIs utbud är Paceman – den känns som en naturlig förlängning av vanliga MINI utan skogsmullekläder och annat som MINI har tagit till för att bredda sitt modellregister. Jag vet inte om du någonsin kört en MINI men det har jag och skulle jag (ha råd att) köpa en andrabil så ligger en MINI högt upp på önskelistan, MINI Paceman verkar dessutom mer praktisk och familjeorienterad än den mindre MINI Cooper så varför inte. När jag höll på att ta mitt körkort hade en kompis som redan klarat lappen en riktig MINI, och som de (inte fullt så smarta) 18-åringar vi var så testade vi den stackarns MINIn ordentligt.

Man kan ha väldigt mycket roligt i en MINI och det arvet har de varit väldigt måna om att bevara i de moderna MINIs som vi oftast ser på gatorna idag. MINI är ingen praktisk bil när vi snackar familjens behovsbild men den är riktigt rolig att köra och vill du ha en underhållande andrabil men tycker att en Mazda Miata är lite för osmart när man ändå måste kunna få plats med lite bilbarnstolar och annat så är MINI Paceman nog en riktigt bra kompromiss – den MINI Cooper S som jag testade för ett tag sedan var då i alla fall en ren glädje att ratta – och enligt filmen lovar man ju samma känsla även i Paceman.

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>