BMW 3-serie Touring – familjebilstestad!

BMW_3-serie_Touring_snedsidaNya BMW 3-serie Touring är verkligen en underhållande och körglad bil. Jag har familjebilstestat den med bilbarnstolar och allt som hör småbarnsåren till och slutsatsen kan du läsa om här. Den BMW 3-serie Touring som testats är en lite sportigare version än jag gissar att de flesta väljer, framförallt kan nog prislappen avskräcka lite. BMW 328i med M-sportpaket och en lång radda med tillval ger en inte vidare praktiskt bil i vardagen om man har små barn och barnvagnar men med större barn kan den vara helt rätt – se bara till att testa ordentligt med isofix stolar, och då menar jag inte att montera dem utan kolla att du lätt kan sätta fast barnen – min teststol, en Britax KIDFIX, krävde en hel del möda varje gång jag skulle sätta fast den framåtvända dottern – det är ok när man leker testa bil men det är inte ok i vardagen. Har du små barn och vill ha en BMW ska du göra dig själv en stor tjänst och läsa mitt familjebilstest av BMW 5-serie Touring istället. Även BMW X3 är bättre ur småbarnsperspektivet än 3-serie Touring, familjebilstest av X3 hittar du här.


BMW_3-serie_Touring_forarplatsOm du nu ändå läst ända hit och är sugen på BMW 3-serie Touring så kan du först läsa om mina första intryck från familjebilstestet av BMW 3-serie Touring, det kan du göra på denna länk. Sen kan du läsa hela familjebilstestet, det kan du läsa på min Facit blogg, klicka här!

Kommentera gärna här om du inte håller med mig om mina slutsatser, 3-serien är ju populär bland småbarnsfamiljer, men jag förstår faktiskt inte riktigt varför.

EmailShare

5 reaktion på “BMW 3-serie Touring – familjebilstestad!

  1. Pingback: Ford Mustang bakifrån | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

    • Visst har du rätt, men när jag säger ”för snål” menar jag någon form av nuläge, med små barn, hus och allt annat i vardagen som ska ha pröjs så är jag för snål. Men tillåter man sig att drömma om en framtid bortom blöjor, barnvagnar och nattvak för att mota feberfrossa så tycker jag mig se siluetten av en schysst coupe, kanske ingen sportbil men i alla fall lite mer underhållning än min nuvarande skottkärra.

  2. Pingback: Subaru Outback – familjebilstestad! | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

  3. Pingback: Honda Accord – första testintrycken | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

  4. Pingback: Del 2: Test av Mazda CX-3, Suzuki Vitara, Honda HR-V och BMW X1 | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>