Sponsrad video – Volvo V40 Cross Country


Med nya Volvo V40 Cross Country tar Volvo ett nytt steg i hur man kan lansera en bil – genom att erbjuda sig att köra kollektivresenärer i en sprillans Volvo V40 Cross Country får man faktiskt fram en hel del om bilen som du kan se i videon.
Jag gillar att Volvo går lite till rötterna här, dels med vad en bil egentligen behövs till och även med sitt eget varumärke… att tryggt ta sig från A till B är ju det som vi människor egentligen primärt är ute efter med bilåkande och det duger förstås V40 Cross Country mer än nog till. Säkerhet är ju Volvos paradgren och det framkommer med all tydlighet i videon samtidigt som många får åka betydligt mer bekvämt till sin destination jämfört med en skumpig buss.
Som bil är ju V40 intressant för många i Sverige och en Cross Country version är nog inte dumt – min mamma har alltid gillat designdragen hos C30 (som ju också går igen i V40) och sen gillar hon också hästar (alltså riktiga som gnäggar) och med en V40 Cross Country kan hon ju få både en bra dragbil till hästtransporten och en bil som klarar leriga gårdsplaner och samtidigt färdas i en bil som är säker och som hon gillar utseendet av – en sån gåva borde man kunna ge henne en dag som denna – på alla hjärtans dag. Dock har jag inte råd förstås men det är en helt annan sak…

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>