Sponsrad video – nya Renault Clio


Som bilnörd minns jag ofta var jag var första gången jag såg en efterlängtad bilmodell, i mitt fall handlar det ofta om schyssta familjebilar men Renault spinner i denna video vidare på detta tema och nya Clio är onekligen snygg att titta på.

Mitt Renaultägande är begränsat till den 2002 Renault Scenic jag hade 2002-2004 och jag får verkligen säga att nya Clio verkar vara en helt annan upplevelse både design/utseendemässigt men säkert också bakom ratten. Dock är ju en Scenic en familjebil och Clio är väl mest att se som en möjlig andrabil för de flesta besökare här på bloggen. Men med det utseendet skulle den definitivt piffa upp de allra flesta familjers uppfarter bredvid den väl in-nötta V70:n eller CR-V:n i mitt fall.

Flera bilmärken verkar genomgå en ganska stor designmässig förändring just nu, antagligen är det ett tecken på att bilmarknaden är lite mer kämpig, man måste konkurrera mer om kunderna och då är design, säkerhet och körglädje bra strängar att slå an. Nya Renault Clio plingar ivrigt på alla dessa 3 strängar och vad jag kan se lyckas de riktigt bra, vad tycker du?

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>