Sponsrad video – Nya Hyundai Santa Fe


Hyundai sätter huvudet på spiken med denna reklamfilm. Din familjebil blir ofta förutsättningen för en massa upplevelser i ditt och dina barns liv, och ibland väljer man kanske inte att ”tell all” till den andra föräldern. Skönt att de också fått med genusperspektivet, med andra ord att mamman också döljer grejer och inte att det bara är pappa som är en ynkrygg som låter ungarna käka i bilen mot löfte om tystnad – kände mig lite träffad där :-) . För mig och min familj så är bilen en centralpunkt i vardagen, bilen möjliggör en massa upplevelser och vore den bilen dessutom nya Santa Fe (som ju klättrat in på schysst placering på min önskelista i tidigare inlägg) skulle jag nog ställa upp på att skjutsa både fru och barn lite mer än jag gör, vi skulle vara tillsammans och uppleva mer som familj – och med mer gemensamma aktiviteter blir det svårare att gömma saker för sin partner – det vore väl egentligen riktigt bra? Barn kan ju ändå inte ljuga övertygande och är det något de är dåliga på så är det att behålla hemligheter – barn, till skillnad från vuxna, vet ju intuitivt att det är fel.

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>