Bästa julklappen – byt bort familjebilen för en stund!

Vi småbarnsföräldrar är luttrade, vi är stressade och vi behöver ibland drömma oss bort för en stund – det är ett sätt att ladda batterierna inför vårens lämna/hämta cirkus. Och just det, julen kommer snart, fylld av krav på gott föräldraskap och roliga aktiviteter för barnen. Så, vad har du att se fram emot? Några hårda julklappar som du inte köpt själv? Trodde inte det… men då kanske Gr8 Experience kan vara något?

gr8experience

Jag har kört rallybil en dag på Brands Hatch för många år sedan- det var en upplevelsepresent som jag levt jäkligt länge på (sorgligt men sant) och som gjort det ok för mig att skriva inlägg som ”Köp så stort ni kan” där allt handlar om att försaka det som du tycker är kul (vad gäller bilar) till förmån för familjens bästa. Tids nog blir du pensionär och då får du väl leva upp igen, inget carpe diem här inte så länge din budget är begränsad, det är min i alla fall. Men vardagen blir ju lite mer lätthanterlig om man kan få sig en schysst solglimt ibland och att ratta en Ferrari eller Lamborghini verkar inte prismässigt så tokigt. Nya Hyundai Santa Fe klättrade nyss upp på min önskelista men en upplevelse av detta slag är ju lite mer realistisk :-) Miljökompenserar man dessutom med en trädsättarjulklapp så har man nästan ett rent samvete också.
GR8 Experience – Events & Upplevelser för alla
 

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>