Volvo V70 – sista stöten sen kommer V90?

Det känns att V70 börjar vara till åren och det är inte ofta man ser den på reklampelare längre (knäppte denna i tunnelbanan imorse). Snart är det nog dags för V70 II att bli Classic men än finns det lite kvar att krama ur den. Jag har förstås skrivit om Volvo och V70 flera gånger tidigare, jag har undrat lite retsamt om det är en sosse-container och om du egentligen är den köpare som Volvo vill sälja till men framförallt så hoppas jag på nästa stora familjekombi från Volvo, tror den går under beteckning V90.


V60 är ju ganska liten för småbarnsfamiljen och vore det inte för hybridversionen skulle jag personligen inte vara intresserad av den, dock hoppas jag på ett familjebilstest med några av Volvos modeller framöver. XC60 är supertrevlig och XC90 är ju fin om man har råd men jag önskar att 2013 har med sig lite konkreta nyheter om folkhemsbilens uppföljare. Vet du mer än jag? Kommentera och dela med dig, vi är många som väntar…

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>