Nya Hyundai Santa Fe – första intrycken

Nya Hyundai Santa Fe

När jag skulle hämta testbilen för kommande familjebilstestet av Hyundai i40 (som ju blev Årets Tjänstebil 2012 alldeles nyss) gick jag förbi en SUV som jag inte sett live tidigare.


Nya Hyundai Santa Fe har jag läst om och sett på bilder/video men detta var mitt första encounter och jag måste säga att önskelistan till jultomten har fått sig en revidering.

Jag har länge gillat Infintity FX och designmässigt finns det en hel del som går igen hos nya Santa Fe. Kromgrillen känns ju väldigt amerikansk och bakdelen påminner en hel del om Audi Q7 – på det hela taget ger nya Hyundai Santa Fe ett mycket mer helgjutet intryck än föregångaren som var lite topphög och överdesignad i mitt tycke.

Återkommer förhoppningsvis med ett test av Hyundai Santa Fe framöver men vara bara tvungen att lägga upp dessa bilder och dela med mig av dagens intryck.

EmailShare

3 reaktion på “Nya Hyundai Santa Fe – första intrycken

    • Håller med, såg flera nya Santa Fe igen idag när jag lämnade tillbaka i40:n som det snart kommer ett familjebilstest på. Ser fram emot att testa nya Santa Fe, höga förväntningar som jag hoppas infrias. Såg också inte fullt lika nya Mitsubishi Outlander, den ska också testas snart :-)
      /Magnus

  1. Pingback: Hyundai Santa Fe – familjebilstestad! | Familjebilsbloggen med familjebilstester, provkörningar och tips på den bästa familjebilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>