Nya Audi A6 allroad – ett sätt att få råd!

Vad är väl en ny A6 allroad jämfört med en trotjänarskottkärra med CR-V på bakluckan? Jag skrev tidigare om nya A6 och att jag gillar utseendet på nya A4 allroad och att jag hyste en förhoppning om att Audi skulle använda sin zapp pistol för att helt enkelt bara förstora A4 allroad.


Alla andra Audi modeller ser ju nästan bara ut som förstorade eller förminskade versioner av varandra och Audi har inte gjort mig besviken – jag gillar nya A6 allroad skarpt och kommer att drömma om den men där stannar det nog – jag får väl en 6, kanske 7 CR-Vs som min egen för en ny A6 allroad beroende på hur man kryssar tillvalslistorna och hade jag de pengarna skulle jag ju kunna starta en uthyrningsfirma med bättre beggade CR-Vs. Eftersom Honda CR-V verkar bli mer och mer vanlig på gatorna så får man anta att den är ganska poppis och många som vill köpa en gammHonda kanske kan tänka sig att provhyra en CR-V en månad för att känna på om den funkar för dem. Uthyrningsfirman kommer att gå som tåget och efter några år när Avis köper upp mig och ger mig en ren mille i vinst så kan jag köpa en A6 allroad – men då är nog tiden mogen för nästa allroad generation (4) så det blir nog en utbyggnad på kåken istället…

Kul att den är snygg, bra kämpat till er som väljer att ha råd! Har du en gammal allroad eller drömmer om en ny, lämna en kommentar!

EmailShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>