Peugeot 508 – bästa vinkeln

Baklycka…
Var ju på Teknikens Världs lilla bilmässa i Alvik och gjorde ett klämm och känn test av Peugeot 508. Ni får ursäkta bildernas kvalité men man tager vad man haver (iPhone 3). 
Måste säga att jag tycker den ser riktigt trevlig ut och den känns också väldigt trevlig att sitta i, både på förarplats och i baksätet. Det har ju varit en del skriverier som premiumuppryckning och det mesta kändes solitt och fint. Dock stod den nästan bredvid nya Audi A6 och hoppade man emellan bilarna så får skillnaderna i prislapp delvis sin förklaring förstås. Men ändå, riktigt imponerande faktiskt. Det som dock imponerade mest var nog ändå att bagageutrymmet verkar rejält och funktionsdugligt.


Det som gladde mig mest var att lutningen på bagageluckan inte var för brant, den var mer bullig (än sportig som hos i40, för att inte nämna V60… det är ju mer coupé än kombi) vilket betyder bättre lastmöjligheter. Måste se till att få en provkörning snart – ett rejält test av 508 har jag inte sett online än, kommentera gärna om ni sett något eller om ni provkört!
EmailShare

2 reaktion på “Peugeot 508 – bästa vinkeln

  1. Pingback: Peugeot 508 – spännande utmanare #2 « Familjebilens blogg med biltester och tips på den bästa familjebilen – olika bilar för familjen

  2. Pingback: Jubileumsinlägget – 1 år vid ratten « Familjebilens blogg med biltester och tips på den bästa familjebilen – olika bilar för familjen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>